Welcome on my blog :-)

Saturday, February 19, 2011

Plně využitá

Na televizi koukám pomálu, spíš vyjímečně. Jestli to není dáno i tím, že televizi jako takovou doma nemáme, jen TV kartu v počítači a internet je dostatečně velký žrout času. Občas je to schýza, jsem na netu a televizní program v pozadí jen poslouchám a občas, když to vypadá zajímavě, přepnu na obraz. Když už něco sleduji, než u toho žehlit nebo se jen tak válet, raději sednu na rotoped, asi abych měla pocit, že pro sebe dělám něco užitečného? Každopádně lepší, než to žehlení. 10km ve čtvrtek, 15km dnes večer.

5 comments:

  1. Kéž bych si i já sedla na rotoped...

    ReplyDelete
  2. Díky za návštěvu. A jenom vzpomínky? To snad ne ;-).
    Mně jeden doktor na rehabilitaci řekl, že rotoped moc neuznává, že pohyb má být pro to, abychom se dostali z bodu A do bodu B, tedy raději si ten kloub otírat procházkou, než nějakým "nesmyslným" ježděním na stojícím kole. Podotýkám, že jsem po totálce kyčle, takže to je asi něco jiného, než si formovat postavičku. Nevymlouvám Vám to, naopak je to obdivohudné. Kolařky sice znám, ale nejsem v kontaktu s žádnou, která by se trápila na rotopedu.

    ReplyDelete
  3. Mutile:-)taky děkuji za návštěvu. No, mám pocit, že to asi vnímám nějak podobně jako ten tebou zmiňovaný doktor, asi proto na ten rotoped sedám tak málo:-) a za mrazivých zimních večerů. Sama bych ho dnes rozhodně nekupovala a v létě není nad kolo:-). Přijde mi, že co za jeden km námahy na rotopedu by člověk na kole ujel nejmíň kilometrů pět!Jinak tedy nikdy mi nenapadlo přemýšlet, že si formuju postavičku:-), spíš to mám tak, že když si na mé rachitické postavě mé svaly hrají na schovávanou, tak se snažím s tím něco udělat:-).

    ReplyDelete
  4. Tak to je snad lepší si dát tabulku čokolády a svaly budou za nějaký čas vidět určitě. :)
    Bane, nezrazuji od kolaření, ta zátěž nožky určitě zpevňuje a vlastně i formuje. Tak hodně ujetých km přeji.

    ReplyDelete
  5. Mutile:-) čokoládu já ráda. Když na mně ani ty tabulky nejdou vidět. Zatím:-)A tedy že by z ní rostly svaly:-)))to bych už musela být jak Rambo:-)))teda skoro.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...