Welcome on my blog :-)

Wednesday, March 23, 2011

Mad about running

To takhle jedu večer s dětmi autem pro muže, aby nemusel spát v nedalekém městě v zaparkovaném kamionu, ale raději si užil doma pohodlné postele (a manželky) a na zpáteční cestě dostanu ten šílený nápad se proběhnout. Aspoň kousek. Mám na sobě totiž rifle, mikinu a svetr, vskutku ideální odění  k běhu, ale boty na běhání,  ty na nohou mám. Až přijedeme domů, bude třeba uložit děti a v devět večer už bych se pak bála sama někam vyrazit. Naštěstí je můj muž po více jak desetiletém soužití se mnou zvyklý na ledacos, a tak mne kousek před domem vysazuje. A protože s sebou nemám čelovku ani jiné osvětlení, popojíždí za mnou a svítí mi na cestu. Jako ta světluška. Nejlepší světluška na světě. :-)

Nakonec z toho jsou necelé tři kilometry a zajímavý zážitek pro všechny zúčastněné - Barunka se prý bála, že mne tatínek přejede, Kubík jen koukal.

5 comments:

  1. :-D
    Jste prima ženská.
    A nic bláznivého to nebylo, jen si příště nezapomeňte vzít do ruky praporek. V počátcích automobilismu přeci před vozítky běhali páni s praporkem. ;)

    ReplyDelete
  2. A běhat venku je určitě lepší, než se trápit na trenažéru, viz zde

    ReplyDelete
  3. vskutku originální, Kopretinko ty jsi nezmar :)

    ReplyDelete
  4. A HELE, JSEM OBJEVILA AMERIKU, TY MÁŠ DRUHÝ BLOG :))))

    MOC HEZKY JSI NAPSALA TENHLE PŘÍSPĚVEK, POBAVIL.
    ...SI ŽIVĚ PŘEDSTAVUJU, JAK BĚŽÍŠ S TÍM RUDÝM PRAPORKEM PŘED AUTEM, JAK PÍŠE V KOMENTÁŘI MUTIL :)

    OBDIVUJI TĚ :-)

    ReplyDelete
  5. Dík Abso, no, tak zas tak dlouho ho nemám.-) Jsem si ho udělala, abych měla přehled hlavně o běhu a nechtěla jsem to míchat na tom hlavním.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...