Welcome on my blog :-)

Wednesday, February 01, 2012

Vzácné minuty

Dnes začal únor a já ve zmrzlém sněhu dělám tlustou čáru za lednovou mizérií. Jednou za to může nelichotivý zdravotní stav, častěji děti, občas sněhová vánice, neodkladné povinnosti...a nakonec zjistíte, že půl měsíce jste proseděli (proleželi) doma za pecí. Abstineční příznaky na sebe nenechají dlouho čekat, a tak když ráno za svítání stojím na zastávce, místo čekání na autobus bych se nejraději rozeběhla směrem k lesu. Celá natěšená vzhlížím k poslednímu lednovému víkendu, až bude chlap zase doma a já si užiji nedělní běh... Hm, není mi přáno, místo běhu ho v neděli ráno vezu na autobus do práce...a když jsem pak zase sama doma s dětmi, přemýšlím, co s tím. Takhle mne to už nebaví.

Začíná nový měsíc a já začínám také...musím pozměnit plány, musím se naučit využít každou volnou chvilku, protože okolnosti se mění a každý den může přijít něco neočekávaného. A já nechci, aby se "leden" opakoval znovu. Mezi povinností A a povinností B mi zbývá po převlečení 30 minut čistého času na běh.  Jdu do toho.  Zaváhám jen vteřinku, ale příště do toho půjdu rovnou po hlavě. 
 
P.S. Oblečení na převlečení si ve školce nechám až po víkendu. Snad mi to projde, když můžou děti...
:-)

5 comments:

  1. Super! Takhle se na to musi! Zadny slitovani! Ctyri kilaky jsou doma, to je vic nez machy za celej leden! :)

    P.S. Ono nejde jen o to se "naucit" behat, ale taky se naucit "najit" si na to behani cas. To vubec neni trivialni, ale cimvic clovek vydrzi, tim to bude priste snazsi. drzim palce!

    ReplyDelete
  2. Držím moc moc moc palce. Přiznávám, že když má člověk jenom práci a psa je to podstatně jednodušší než s dětmi ... a i tak to chtělo spoustu vůle naučit se najít si čas. Running Shadow to vystihl přesně. Únor bude určitě mnohem lepší, když nám tedy neumrznou plíce :)

    ReplyDelete
  3. Znova opakuji "každej metr se počítá" teda u tebe ty bežecký. Metr piv je jen pro RS a modrej team :)) A když nevyjde běh využij to k posilování. Ono se to pak venku pak hodí.

    ReplyDelete
  4. No hlavně neseď za tou pecí ;o) I když u vás v tom zavátém kraji to musí být prima
    Krásný únor...

    ReplyDelete
  5. RShadow
    já myslím, že mne Machy brzy doženě :-).
    Včera jsem nejspíš měla tušení. Dítko A je opět nemocné:-(.
    Dík za ty palce a hlavně jste mi ty, 12 i další velkou inspirací...takže díky vám všem:-).

    Barborko,
    k Tobě na blog si mimo jiné chodím učit angličtinu, takže taky dík. No, a kolikrát si říkám, když bych tu ty děti neměla, to by se plánovalo...ale nedám je :-).

    To II. A já v modrým týmu nejsem? Modrá je moje barva :-))). tedy te´d přemejšlím, co je to za tým-už jsem na to asi přišla-to je ten tým otužilců, co chodí plavat i v zimě a pak jsou celí modří :-).
    Já raději vodu, tak vám to pivo s radostí přenechám .
    Pulče, třeba se na jaře i někde uvidíme? Pec tedy doma nemáme, tak lehávám na akumulačkách, chlap z toho má srandu, říkají mi Honzo :-),ale tam je nejtepleji v našem jinak studeném bytě...
    Krásný únor i Tobě..
    J.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...