Welcome on my blog :-)

Wednesday, April 18, 2012

Mám nepsavou

Hlavou se mi honí spousta věcí, jak tak čtu ostatní běžecké blogy, když běhám i po doběhnutí hlavou víří myšlenky, ale na psaní už nedojde. Je tady jaro a s ním závodní sezóna a já mám nepsavou. Jestli to náhodou nebude tím, že nezávodím.
Prozatím jsem neměla tu čest, nevím, co to znamená běžet se spoustou dalších skvělých, lepších a ještě lepších běžců, nezažila jsem davové šílenství (co já vím, co to s člověkem udělá :-), radost ani zklamání v cíli. A spoustu dalších emocí a prožitků, které s sebou  závody přinášejí (alespoň dle toho, co čtu). Ale doufám, že tohle se brzy změní. 
Připadám si trochu jako "panna",  v očekávání prvního "sexu". Pevně doufám, že skutečnost předčí mé představy.
Závodění zdar :-).

8 comments:

  1. Jo o závodech se píše dobře .)) ale neboj dá se psát i o jinejch věcech třeba o labutích :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, zatím se kolem mě vyskytují jenom bílé :-)

      Delete
  2. Už jsem tě lákala, tak to promysli... ;o))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lei, já promyšleno mám,napíšu.
      Užijte si sraz, všichni.

      Delete
  3. :) vsak ono to zasveceni:) brzo prijde.. bude jine i kdyz stejne a urcite te to potesi:). tesim se na tvoje pocity i na sede a cerne labute:). msf! 12:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Honzo, jseš jden z mých velkých motivátorů:-), takže dík.

      Delete
  4. To prirovnani se sexem ... no, ono to docela sedi :)) ... nektere zavody jsou strasne osobni a komorni, jine totalni masovka ... ale uzit si to clovek muze vzdycky ;))

    ... ale vazne ... v zavodech nejde jenom o poradi, to by bylo sileny zjednoduseni. Kazdy si tam muze najit svoje, od toho kolektivniho prozitku a davove psychozy az po naprosto osobni bitvu s jednim anonymnim clovekem z davu ... ktery mozna ani nevi, ze poslednich par desitek minut je jedinym smyslem tveho zivota byt o krok napred. A tohle se samozrejme nedeje jenom nekde na spici, ale uplne vsude ... v hloubi pole, nebo na jeho chvoste. Noviny ani behel.com o tech Tvych bojich asi nic nenapisou, ale kdyz se nebudes bat do toho proste "polozit" at uz se stane cokoliv tak si odneses mnohem krasnejsi vzpominky a silnejsi prozitek nez ti borci o kterych si druhy den precteme.

    Drzim palce.
    P.S. Jestli dokazes najit nejaky duvod proc nebezet, pak to znamena, ze jsi aspon dalsich pet duvodu proc bezet prehlidla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. R.Shadow, jo, jeden důvod mám, proč ne, ale jsou tady ty další proč jo :-), takže poté, co jsi tohle napsal, jsem si uvědomila, že nejdeli-o život...a že nejhorší nepřítel je strach, takže do toho prostě půjdu, i když ten strach, že budu poslední, tam pořád je. :-).

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...