Welcome on my blog :-)

Sunday, January 09, 2011

Na tenkém ledě

jsem se ocitla, sotva jsem doběhla na konec obce. Pro příště si budu pamatovat, že v  takovémto počasí to musím vzít po jiné silnici, takové, kterou silničáři udržují. Nesmeky (prozatím) nevlastním a vlastně, byly by mi na tomto povrchu co platné? Asi se budu muset poptat zkušenějších.
Otáčím domů. Tam si zřejmě říkají, že jsem dnes rychlejší než blesk:-). Osvětluji situaci a náhradou si dávám 8 km na rotopedu. Už dlooouho tady stojí ladem. Tedy, ne tak úplně. Nejvíce ho používají děti.  Jako prolézačku, šlapadlo nebo mašinku :-). A taky je to skvělý věšák na kabelky a slaměné klobouky. Nejvyšší čas, aby začal plnit svůj původní účel.

3 comments:

  1. Přemýšlím nad jednou věcí, a to - co by mě donutilo k tomu začít opětovně běhat? Minulý rok jsem si koupila běžecký boty a využívám je opravdu na všechno, jenom ne na běh... Ano, teď jsem si zakoupila šest lekcí HEATu, tak mě to třeba nakopne, ale možná bychom se mohli navzájem trochu motivovat (nebo ty mě:-) )
    Ještě pořád se chystáš na ten velký běh?
    minonka

    ReplyDelete
  2. tak o H.E.A.Tu jsem na netu četla jen pozitivní reference. Já bych si to hned zkusila, jen teda nemám kde. Máš výhodu, že seš ve velkým městě, tam jsou jiný možnosti.

    ReplyDelete
  3. No, mě hrozně zajímá, jak to bude vypadat, protože tam píšou - mechanické pásy, což podle mě znamená, že ho budeš muset rozejít a rozběhnout vlastním usilím, ne, že si pustíš program a pás pojede sám... Tak abych neskončila tím, že ten pás nerozběhnu:-)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...