Welcome on my blog :-)

Sunday, January 08, 2012

Inspirace 1,2...

Aneb, po modré a bez čelovky, protože co kdyby to zítra nevyšlo? 
Svůj první letošní výběh jsem si představovala tedy trochu jinak, nakonec na něj došlo až dnes, a protože jsem  běžela naprosto novou trasou a nejspíš překročila bludný kořen, to, co jsem naběhala v lese, prostě na mapě nejsem schopna změřit. Když jsem vybíhala, nevěděla jsem ještě, kudy poběžím, v průběhu trasy jsem měla představu, kam běžím, no a nakonec jsem skončila úplně jinde, bez čelovky, skoro v půl paté asi pět km od domova,  ale můj muž to dnes jistil: přijel si pro mne, protože potřebuje, abych ho ještě odvezla do práce. Víc to snad raději  komentovat nebudu :-). Takže asi to bylo víc, ale píšu13km. 

5 comments:

  1. tak hlavně že to bylo s telefonem :)) A dobře to dopadlo :)) Já už jednou taky musel na hodinkach (s GPS) zapnout funkci navigovat ke startu :)) A shodou okolností sem se taky utrhl nekde na modré u známejch na chalupš kde sem to neznal :)

    ReplyDelete
  2. Ses bezec! Jsi velkej pobihac!! :) Myslim, ze takhle nejak podobne se to "lame".. clovek se nekam vyda:). At se ti hezky beha a vesele. MSF! 12:)

    ReplyDelete
  3. Jak vidno, nakaza se uspesne siri :) Jen tak dal!

    ReplyDelete
  4. Pěkné pobíhání. Hlavní je mít sebou mobil. Ať se ti vydaří i další podobné výběhy. Člověk pozná okolí z jiné stránky :-)

    ReplyDelete
  5. II
    Jo, to je tak, když se běhá bez technických vymožeností s GPS apod.:-). Ale mobil beru vždycky. Člověk nikdy neví...
    Honzo,
    díky, od Tebe mne to těší dvakrát. Jsem velkej pobíhač, to zní dobře :-).
    Run.Shadow
    no, jste kluci prostě nakažliví :-).

    1bubobubo.
    Díky. Aspoň budu vědět, kam s rodinou o víkendu vyrazit :-).

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...